Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب جمعه مشهد گفت: اغتشاش و آشوب نتیجه انحراف بود، این آشوب‌ها تصادفی نیست بلکه برنامه‌ریزی آمریکا و انگلیس است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، همچون هفته‌های گذشته به مسئله شیطان شناسی پرداخت و گفت: در تفسیر شیطان شناسی از قرآن به این نکته رسیدیم که راهبرد شیطان نسبت به بنی‌آدم، وسوسه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خطیب جمعه مشهد ادامه داد:  آخرین مطلبی که نسبت به وسوسه شیطان بیان شد که در تعابیر شیطان محسوس و مشخص بود، این است که وسوسه، یک نوع اصطلاح‌سازی و ارزش‌گذاری است.

 

وی یکی از مصادیق وسوسه شیطان را اصطلاح سازی و ارزش‌گذاری بر روی آن دانست و بیان کرد: نکته‌ای که امروز در جریان ارتباطات سیاسی و بین‌المللی جهان با محاسبه و معادله بندی استکبار، با آن روبرو هستیم.

 

استکبار بر روی علم، اصطلاح می‌سازد

 

عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن اشاره به این نکته که استکبار در عرصه علم، اصطلاح می‌سازند و بعد این اصطلاح را معیار ارزش قرار می‌دهد، تصریح کرد: در نهایت هر عنصری که مطابق نظر سیاسی آنان نبود، او را مورد سوژه عملیات روانی قرار می‌دهد.

 

آیت الله علم‌الهدی اضافه کرد: اسم ابتذال و حرکت‌های ناهنجار را می‌گذارند «هنر»، چنانچه کسی با این ابتذال و حرکت‌های ناهنجار مخالفت کرد، می‌گویند او ضد هنر است، بی‌بندوباری و ولنگاری را می‌گویند شادی، چنانچه کسی با بی‌بندوباری و ولنگاری جوانان مخالفت کرد، می‌گویند او ضد شادی جوان است.

 

آیت الله علم‌الهدی در بخش دیگری از سخنان خود به محور قیان حضرت زهرا(س) اشار و تصریح کرد: محور قیام صدیقه اطهر (س) که موجب شهادت ایشان به این شکل شد انحراف ستیزی بود.

 

خطیب جمعه مشهد خطاب به جوانان و آشنایان با فضای مجازی گفت: انحراف ستیزی آزادی‌ستیزی نیست و چنانچه بنا شد با این شعارها و جوسازی‌های دشمن اقتدار نظام را زیر سؤال ببرند و جلوی دستگاه‌های امنیتی را بگیرند خیلی بی‌انصافی ست.

 

اغتشاشات اخیر تهران نتیجه انحراف بود

 

وی ضمن اشاره به اغتشاشات اخیر در تهران و با بیان اینکه انحراف ستیزی باید مسیر و راه ما باشد، افزود: جریان ناپاکی که چند شب گذشته در گلستان هفتم تهران رخ داد و یک عده قداره‌کش به جان مردم افتادند، زندگی مردم را آتش زدند و عزیزانمان را کشتند، نتیجه انحراف بود.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: تمام فرقه‌های درویش‌بازی بعد از جریان تحریم تنباکو که به‌وسیله میرزای شیرازی و نمایش اقتدار روحانیت انجام گرفت، توسط انگلیس ایجاد شد.

 

فرقه دراویش ساخته دست انگلیسی‌هاست

 

آیت الله علم الهدی ضمن بیان این نکته که انگلیس‌ها با دیدن قدرت و نفوذ روحانیت مسئله انحراف را از طریق درویش‌بازی راه انداختند، اضافه کرد: حامی جریان‌های درویشی در طول تاریخ رجال سیاسی دست‌نشانده انگلیس و بعدازآن، آمریکا بودند.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: این دراویش اصلاً گنابادی نیستند، این‌ها دراویش ملاسلطانی اند و برای راه گم کردن اسمشان را عوض کرده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه ملاسلطان کسی بود که او را انگلیس ساخت و در منطقه‌ای از گناباد مستقر کردند تا جریانی آغاز کند، یادآور شد: با حمایتی که جاسوس‌های انگلیسی انجام دادند این فرقه ترویج شد و امروز به‌صورت موروثی قرار گرفته است، این چه طور فرقه عرفانی است که بعد از مرگ پدر پسرش جایش را می‌گیرد؟

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر انحرافی بودن این جریان، اظهار داشت: از دل انحراف گلستان هفتم، جریان اغتشاش و آشوب و بلوا در داخل کشور صورت گرفت، این آشوب‌ها تصادفی نیست بلکه برنامه‌ریزی آمریکا و انگلیس است.

 

جریان دراویش با هیچ‌کدام از معیارهای دین سازگار نیست

 

وی ابراز کرد: جریان درویشی با هیچ‌کدام از معیارهای مذهب و دین و حتی معیارهای مقام عرفان سازگار نیست؛ این‌ها عناصری هستند که به دنبال دین بدون نماز و احکام هستند، با یک یا علی همه‌چیز حل شود و عده‌ای نیز بر اساس برنامه‌ریزی آنان، این افراد را دنبال می‌کنند.

 

امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی نیز در آشوب 7 دی و هم در گلستان هفتم کار قابل‌تقدیری انجام داد و بدون اسلحه کشیدن روی مردم قائله را ختم کرد، گفت: نیروی انتظامی محور اقتدار نظام است و در این راه پنج شهید نیز تقدیم کرد.

 

وی جریان ناامنی توسط دراویش در ایران را مانند ناامنی توسط داعش دانست و تأکید کرد: همان آمریکایی که با تفکر وهابیت سوریه را ناامن کرد اینجا به‌عنوان درویش به میدان آمده است و دستگاه‌های امنیتی باید برخورد قاطع داشته باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۳۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست

کارشناس بسکتبال ایران گفت: ابتدا باید سبک بسکتبال خود را انتخاب کرده و تغییر دهیم، سپس به فکر انتخاب سرمربی آینده تیم ملی باشیم.

سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یکسری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوانتر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوانتر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبرو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبرو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یکسری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یکسری از آن‌ها سازنده است و یکسری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یکسری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است