Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مطلب این تارنمای آمریکایی که به قلم "اویک سن" (Aveek Sen) نوشته شده، ضمن پرداختن به ماجرای اخیر توقیف نفتکش ها در خلیج فارس آمده است:‌ تحولات اخیر در خلیج فارس یادآور روزهای درگیری ایران و عراق در دهه 80 میلادی است.

نویسنده این مطلب در این رابطه با سه کارشناس منطقه ای به گفت وگو پرداخته است.

"جوئل رابین" (Joel Rubbin) رئیس گروه راهبردی واشنگتن و معاون سابق  وزیر خارجه آمریکا در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما» در این رابطه به لوبلاگ گفت: وضعیت در (خلیج فارس) بسیار وخیم و اقدامات متقابل به شدت موجب بی ثباتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم آمریکا مخالف درگیری دیگری در خاورمیانه هستند، خطر اینجاست که دولت آمریکا فاقد سیاستی در پس فشار حداکثری بر ایران که منجر به یک مذاکره شود، است.

لوبلاگ نوشت: در واقع فشار حداکثری دولت ترامپ بر ایران که با خروج آمریکا از توافق هسته ای آغاز شد و تحریم ها علیه تهران را از سرگرفت، منجر به وضعیت کنونی در منطقه شده است.

"باربارا سلاوین" (Barbara Slavin) از اندیشکده آمریکایی "شورای آتلانتیک" نیز به نویسنده مطلب لوبلاگ گفت: تشدید تنش ها در منطقه خلیج فارس نتیجه مستقیم تصمیم آمریکا مبنی بر خروج از توافق هسته ای و تلاش بر تحریم صادرات نفت ایران است.

لوبلاگ سپس نوشت: از دیدگاه ایران، این انگلیس است که با توقیف نفتکش "گریس1" در جبل الطارق منجر به تشدید تنش ها در منطقه شده است؛ رهبران ایران بدنبال تنش های بیشتر نیستند اما نمی خواهند در مبارزه با کشورهای غربی، ضعیف نشان داده شوند.

"دیاکو حسینی" (Diako Hosseini) مدیر برنامه مطالعات جهانی از مرکز مطالعات راهبردی واقع در تهران نیز در گفت وگو با این تارنمای خبری آمریکایی گفت: سیاست های تندروانه آمریکا و تصمیم بی ملاحظه انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی در جبل الطارق باعث تحریک و پاسخ ایران شد.

وی افزود: ایران خواهان جنگ و تشدید بحران نیست، اما در همین حال نمی تواند به کناری بایستد و به خود اجازه دهد تا با قدرت نمایی دیگر کشورها مرعوب شود.

حسینی گفت: آمریکا و انگلیس باید از تحریک ایران دست بردارند و راه های موثر دیپلماتیک جهت احیای اعتماد سازی را بگشایند، در غیر اینصورت باید انتظار داشت که زنجیره ای از کنش و واکنش و سوءبرداشت های دو جانبه ما را به یک درگیری ناخواسته و غیر عمدی سوق دهد.

این تارنمای خبری آمریکایی افزود: ایران خود را در یک وضعیت دوگانه یافته است. از یک سو باید از منافع خود دفاع کند و از دیگر سو باید اطمینان داشته باشد که اقدامی چندان تحریک آمیز از خود نشان ندهد تا منجر به تحریک رهبران اروپایی جهت پیوستن به کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ شود اما در حالیکه تهران سعی می کند بر روی خط متعادلی بین این دو مساله راه رود، اما نوسانات در خلیج فارس رو به فزونی است.

روپام **1302**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال

گفته می شود استقلال با پسوند خلیج فارس حیات تازه خود را در فوتبال ایران ادامه خواهد داد. این تیم در طول تاریخ چند بار ولو به مدت کوتاهی تغییر نام داده است.

به گزارش طرفداری، حیات باشگاه ورزشی استقلال با نام دوچرخه سواران آغاز شد. دوچرخه سواران موجودیت خود را از علاقه موسسش به ورزش دوچرخه سواری گرفته بود.

دوچرخه سواران در سال 1328 با تیم فوتبال سرباز تهران ادغام شد و ستاره های دو تیم در یک باشگاه گرد هم آمده و نام باشگاه تاج تهران را به خود گرفتند. تاج تهران بعد از انقلاب در معرض انحلال بود. قرار شد بازیکنان این تیم در یک مجموعه انقلابی ادامه فعالیت دهند و با نام آزادی بار دیگر فعالیت کنند. در سال 1358 به پیشنهاد عنایت الله آتشی نام تیم از آزادی به استقلال تغییر یافت و این تیم سالها با این نام در فوتبال کشورمان به فعالیت پرداخت. در سال 1403 بعد از مشکلات مربوط به مالکیت مشترک 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس، مجموعه استقلال تهران به هلدینگ خلیج فارس واگذار شد و مقرر شد این مجموعه با نام تیم استقلال خلیج فارس در مسابقات مختلف شرکت کند.

به نظر می رسد از این به بعد، با نام استقلال خلیج فارس، تیم آبی پوش پایتخت را خطاب قرار خواهیم داد. نام لیگ برتر ایران هم لیگ خلیج فارس است و از جهت همنامی استقلال با نام لیگ فوتبال ایران ممکن است در گویش های اهل فوتبال تداخل و اشکال به وجود آید.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم